Home

   
 

Wat is vriesdrogen

Productcatalogus

Contact en Offerte

Algemene voorwaarden

 

Tessi Flowers 2011 - 2019 | info@tessiflowers.eu


Wat is stabiliseren

 • Stabiliseren is een technisch proces waar meer dan drie jaar van ontwikkeling, onderzoek en testen aan vooraf zijn gegaan.
  Het resultaat een bloem die eruit ziet en aanvoelt als een vers geplukte bloem. De bloemen gaan wel tot drie jaar mee, zonder zijn natuurlijke zachte schoonheid en kleur te verliezen.

Het proces stabiliseren bij rozen

 • Alleen met kwaliteit geteelde rozen die met de hand geselecteerd worden. De roos wordt in enkele stappen behandeld met een chemisch proces. Dit gebeurt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier. Het is een technisch proces waarbij met behoud van de natuurlijke sappen in de roos, deze worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water- en kleurstoffen. Zo wordt het groeiproces gestabiliseerd.

Het product gestabiliseerde roos

 • Een roos die eruitziet alsof het vers geplukt is maar toch enkele maanden tot jaren zijn natuurlijke schoonheid kan behouden. Het heeft een zijdeachtig zachte glans en een mooie sterke kleur. De roos heeft geen water of enig ander zorg nodig. Gestabiliseerde rozen kunnen niet vergeleken worden met zijde-, gedroogde- of gevriesdroogde rozen.
   

 • Tessi Flowers heeft een groot assortiment van wel meer dan twintig verschillende kleuren van een zeer hoge kwaliteit
   

  Het kan zijn dat ondanks ons ruime assortiment uw keuze er niet bijstaat. Informeer via de "contact button" naar eventuele andere mogelijkheden.

  add to favorite